Σας ενημερώνουμε ότι από το 2018 και μετά όλες οι πληρωμές προς τον Ο.Σ. Χαλκιδικής θα πραγματοποιούνται μόνο μέσω τράπεζας (κατάθεση ή συναλλαγές μέσω WEB Banking). Αυτό αφορά τόσο την ετήσια εισφορά εκάστου έτους όσο και τυχόν οφειλές από συνδρομές παθελθόντων ετών προς τον Σύλλογο. Ο αριθμός IBAN του Ο.Σ. Χαλκιδικής είναι :

Alpha Bank - GR 51 0140 7280 7280 02002 005 490 - δικαιούχος Ο.Σ. Χαλκιδικής

Alpha Bank
GR 51 0140 7280 7280 02002 005 490
δικαιούχος Ο.Σ. Χαλκιδικής

Πατήστε εδώ για περισσότερα

Ετήσια εισφορά - IBAN

Οδοντιατρικός

Σύλλογος

Χαλκιδικής

Οδοντιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής © 2012-2022

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 00:00

Όροι Παροχής Υπηρεσιών και Χρήσης της Ιστοσελίδας

logo2 arthro

 

Όροι παροχής υπηρεσιών και χρήσης της ιστοσελίδας

 

Τελευταία τροποποίηση στις 5 Ιουνίου 2018.

 

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και Χρήσης εάν χρησιμοποιείτε αυτήν την ιστοσελίδα η οποία ανήκει στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Χαλκιδικής. Η παρούσα συμφωνία τεκμηριώνει τους νομικά δεσμευτικούς όρους και τις προϋποθέσεις που συνδέονται με τη χρήση της ιστοσελίδας. Με τη χρήση ή την πρόσβαση στο διαδικτυακό τόπο 'www.osxa.gr' καθώς και σε όλα τα subdomain 'www.giatokoino.osxa.gr' και 'www.dental-forum.osxa.gr' με οποιονδήποτε τρόπο, την προβολή ή την περιήγηση της ιστοσελίδας, την προσθήκη του δικού σας περιεχομένου στην ιστοσελίδα, συμφωνείτε, αποδέχεστε και δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους Χρήσης.

 

Πνευματική Ιδιοκτησία

Ο παρόν ιστοχώρος και το σύνολο του περιεχομένου του, με εξαίρεση όπου αυτό ρητά δηλώνεται διαφορετικά, είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής και ως εκ τούτου προστατεύεται πλήρως από την σχετική Διεθνή και Ελληνική νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

Περιεχόμενο

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστότοπου είναι ενημερωτικό σχετικά με τις εξελίξεις στον οδοντιατρικό χώρο σε νομοθετικό, επαγγελματικό, επιστημονικό και συνδικαλιστικό τομέα. Παρά την προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε οι πληροφορίες που παρέχονται να είναι επίκαιρες και έγκυρες ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής και ο διαχειριστής του ιστότοπου δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για ενδεχόμενες παραβλέψεις, παραλήψεις ή λάθη στις παρεχόμενες πληροφορίες και αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης για την πιθανή ζημία που μπορεί να προκληθεί από την χρήση αυτών.

Με την παρούσα συμφωνία δέχεστε επίσης, ως χρήστης/επισκέπτης του ιστοχώρου, να μην δημοσιεύετε οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο που είναι προσβλητικό, άσεμνο, χυδαίο, συκοφαντικό, περιέχον μίσος ή απειλή, σεξουαλικά προσανατολισμένο ή οτιδήποτε άλλο που πιθανόν παραβιάζει την σχετική Ελληνική Νομοθεσία. Η δημοσίευση τέτοιου περιεχομένου είναι δυνατόν να οδηγήσει στον άμεσο και μόνιμο αποκλεισμό σας από τον ιστοχώρο μας, με ταυτόχρονη επιφύλαξη στην ενημέρωση της Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε εφόσον το κρίνουμε απαραίτητο. Η διεύθυνση IP κάθε δημοσίευσης καταγράφεται για την δυνατότητα επιβολής των παρόντων όρων.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής και ο διαχειριστής του ιστότοπου σε καμμία περίπτωση δεν ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο των αναρτήσεων ή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες του ιστοχώρου ενώ διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει, να επεξεργάζεται ή να μετακινεί μια ανάρτηση, οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιλέξει κατά εφαρμογή των ανωτέρω.

Ως μέλος δέχεστε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε εισάγει κατά την εγγραφή ή κατά την μετέπειτα επεξεργασία του λογαριασμού σας αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων στον διακομιστή μας. Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε αυτές οι πληροφορίες να παραμείνουν εμπιστευτικές και να μην αποκαλυφθούν ποτέ σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς τη συναίνεσή σας, όμως ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής και ο διαχειριστής του ιστότοπου σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να εγγυηθεί ή να αποδεχτεί την ευθύνη για οποιαδήποτε απόπειρα ηλεκτρονικής εισβολής ή παραβίασης ή περίπτωση 'ανωτέρας βίας' η οποία είναι δυνατόν να οδηγήσει σε απώλεια ή κοινοποίηση αυτών των δεδομένων. Διαβάστε την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων για περισσότερες πληροφορίες.

Η αναδημοσίευση των αναρτημένων άρθρων είτε αυτούσιων είτε με την χρήση υπερσυνδέσμων επιτρέπεται μόνο μετά από την συγκατάθεση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής ενώ απαγορεύεται ρητά η δημιουργία συνδέσμων (hot links) που επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία του διακομιστή και σε κάθε περίπτωση θα διακόπτεται η ροή με τον αποκλεισμό της διεύθυνσης IP.

 

Σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους

Η ιστοσελίδα μας περιέχει μια σειρά από συνδέσμους προς άλλους διαδικτυακούς τόπους και πόρους που δεν ανήκουν ή ελέγχονται από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Χαλκιδικής και ως εκ τούτου ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής και ο διαχειριστής του ιστότοπου δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για το περιεχόμενο, τις οποιεσδήποτε γενικές πρακτικές που ακολουθούν αυτές οι ιστοσελίδες ή/και υπηρεσίες τρίτων ή τυχόν ζημίες που θα προκύψουν από την χρήση τους. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να διαβάσετε όλους τους όρους τις προϋποθέσεις και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του κάθε διαδικτυακού τόπου που επισκέπτεστε, μετά από την σύνδεση σας σε αυτόν, μέσο συνδέσμων που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας.

 

Λήξη χρήσης

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής διατηρεί το δικαίωμα σε περίπτωση παραβίασης της παρούσας συμφωνίας, να τερματίσει την πρόσβασή σας στον διαδικτυακό του τόπο, χωρίς καμία προειδοποίηση, μέσω αποκλεισμού της διεύθυνσης IP σας.

 

Αλλαγές στην παρούσα συμφωνία

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτούς τους Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή. Εάν και όποτε συμβεί αυτό θα ενημερωθείτε με ανάρτηση των νέων όρων στην ιστοσελίδα μας. Η απόφασή σας να συνεχίσετε να επισκέπτεστε και να κάνετε χρήση της ιστοσελίδας μετά από τέτοιες αλλαγές συνιστά τυπικά την αποδοχή των νέων Όρων Χρήσης ως εκ τούτου σας ζητάμε, σε περιστασιακή βάση, να ελέγχετε και να επανεξετάζετε την παρούσα συμφωνία για όποιες αλλαγές.

Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με οποιαδήποτε διάταξη της παρούσας συμφωνίας ή με τις τυχόν αλλαγές που κάνουμε στην παρούσα συμφωνία, ζητούμε και σας συμβουλεύουμε να σταματήσετε άμεσα να χρησιμοποιήσετε τον ιστοχώρο μας.

 

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Η παρούσα Συμφωνία διέπεται από την σχετική Ελληνική Νομοθεσία.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παρούσα συμφωνία , μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • canonical: http://www.osxa.gr/oroi-paroxis-ypiresion-kai-xrisis-tis-istoselidas
Διαβάστηκε 4888 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 18:56

Σεμινάρια-Συνέδρια-Ημερίδες