Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης της ιστοσελίδας και την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Οδοντιατρικός

Σύλλογος

Χαλκιδικής

Οδοντιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής © 2012-2019

+
email drasi

Δράση Προληπτικής Οδοντιατρικής 2019

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής διοργανώνει τη 'Δράση Προληπτικής Οδοντιατρικής' για την περίοδο του καλοκαιριού από την 1 Ιουλίου μέχρι την 10 Σεπτεμβρίου.

Κατά την διάρκεια της δράσης θα υπάρχει η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ για τα παιδιά (0-17) της Χαλκιδικής, σε οδοντίατρο της επιλογής τους*.

*Για την επιλογή του οδοντιάτρου και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας (ημέρα και ώρα του ραντεβού) παρακαλούμε δείτε την κατάσταση των οδοντιάτρων που συμμετέχουν στη δράση πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.

1 Ιουλίου - 10 Σεπτεμβρίου

Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος για παιδιά. Δείτε ποιοί οδοντίατροι συμμετέχουν.

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 00:00

Κατάθεση Δήλωσης Επιφύλαξης στον Ε.Φ.Κ.Α.

EOOΗ Ε.Ο.Ο., με την αίτησή της ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, έχει ζητήσει την ακύρωση της με αριθμό οικ. 61502/3399/2016 υπουργικής απόφασης του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με την οποία γίνεται ο προσδιορισμός της βάσης υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών των αυτοαπασχολουμένων και των ελευθέρων επαγγελματιών. Πέραν της ως άνω κίνησης και μέχρι να εκδικασθεί η υπόθεση, η Ε.Ο.Ο. προτείνει σχέδιο επιφύλαξης προς τους συναδέλφους οδοντιάτρους όλης της χώρας, το οποίο κάθε συνάδελφος, εάν διαπιστώνει ότι οι εισφορές τις οποίες καλείται να καταβάλλει έχουν εσφαλμένα υπολογισθεί, θα πρέπει να υποβάλλει στον κατά τόπους αρμόδια γραφεία του Ε.Φ.Κ.Α. ζητώντας ταυτόχρονα με την κατάθεση τον αριθμό πρωτοκόλλου.

Το σχέδιο της δήλωσης επιφύλαξης, το οποίο προτείνει η Ε.Ο.Ο., έχει ως εξής:

«Ο κάτωθι υπογεγραμμένος ασφαλισμένος στον Ε.Φ.Κ.Α., με Α.Μ.Κ.Α. ....... δια της παρούσης δηλώνω ότι οι μηνιαίες καταβολές ασφαλιστικών εισφορών, στις οποίες προβαίνω από 01/01/2017 και εφεξής, δυνάμει των ατομικών ειδοποιήσεων που μου κοινοποιούνται, γίνονται με τη ρητή επιφύλαξη ασκήσεως κάθε νομίμου δικαιώματός μου, και ιδίως της διοικητικής ή/και δικαστικής αμφισβήτησης και προσβολής όλων των σχετικών πράξεων, είτε προσωρινών, είτε οριστικών. Σε καμία περίπτωση η όποια καταβολή εκ μέρους μου, με οποιοδήποτε τρόπο και αν γίνεται, δεν συνιστά αναγνώριση χρέους ή αποδοχή των εκδοθεισών πράξεων και οφειλών»

Εξυπακούεται ότι οι ασφαλιστικές εισφορές πρέπει να καταβάλλονται κανονικά, και τυχόν διαφορές προς όφελος του ασφαλισμένου θα επιστραφούν ή θα συμψηφιστούν ενδεχομένως μελλοντικά, μετά την θετική έκβαση της προσφυγής.

 

Κατεβάστε εδώ την Δήλωση Επιφύλαξης

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • canonical: http://www.osxa.gr/nea/eoo/erevna-e-o-o-varometro-epaggelmation-ygeias
Διαβάστηκε 721 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 20:07

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Ιστορικό επισκέψεων

Σήμερα
Χθές
Αυτήν την εβδομάδα
Αυτόν τον μήνα
Συνολικά
1010
953
2306
12361
1471631

8.74%
6.18%
4.36%
0.53%
0.07%
80.12%

Η IP σας : 34.229.113.106