Σας ενημερώνουμε ότι από το 2018 και μετά όλες οι πληρωμές προς τον Ο.Σ. Χαλκιδικής θα πραγματοποιούνται μόνο μέσω τράπεζας (κατάθεση ή συναλλαγές μέσω WEB Banking). Αυτό αφορά τόσο την ετήσια εισφορά εκάστου έτους όσο και τυχόν οφειλές από συνδρομές παθελθόντων ετών προς τον Σύλλογο. Ο αριθμός IBAN του Ο.Σ. Χαλκιδικής είναι :

Alpha Bank - GR 51 0140 7280 7280 02002 005 490 - δικαιούχος Ο.Σ. Χαλκιδικής

Alpha Bank
GR 51 0140 7280 7280 02002 005 490
δικαιούχος Ο.Σ. Χαλκιδικής

Πατήστε εδώ για περισσότερα

Ετήσια εισφορά - IBAN

Οδοντιατρικός

Σύλλογος

Χαλκιδικής

Οδοντιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής © 2012-2022

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012 21:41

Χαιρετισμός Προέδρου

logo2 arthroΟ Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής, απευθύνουν χαιρετισμό μέσω της ιστοσελίδας μας σε όλους τους συναδέλφους οδοντιάτρους του νομού και μη, καθώς και σε όλους τους πολίτες που θέλουν να ενημερωθούν μέσω της διαδικτυακής αυτής παρουσίας μας.

Οφείλουμε να σταθούμε στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο κάθε τέτοιος σύλλογος και από απλό φορέα διαχείρισης διοικητικών θεμάτων του οδοντιατρικού κλάδου, να σταθεί αρωγός σε ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και τους συναδέλφους ειδικά σε εποχές παρατεταμένης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης όπως αυτή που εδώ και 7 χρόνια βιώνει η χώρα μας. Θέματα όπως η δια βίου εκπαίδευση, οι συνεχόμενες αλλαγές στο φορολογικό και ασφαλιστικό πλαίσιο, ο δεοντολογικός κανονισμός και η απαρέγκλιτη τήρηση του προς υπεράσπιση και προστασία όλων μας, είναι ζητήματα που ο σύλλογος μας θέτει σε προτεραιότητα και θα αγωνίζεται εις το διηνεκές στην κατεύθυνση της ανάδειξης και προώθησης τους.

Γνωρίζοντας ωστόσο ότι η ανάδειξη τέτοιων ζητημάτων, μπορεί να θεωρηθεί ως ένας αγώνας προάσπισης μικρών συντεχνιακών συμφερόντων, θέλουμε να καταστήσουμε σαφή την πρόθεση του συλλόγου να ενστερνιστεί τις αγωνίες της κοινωνίας μας και να έχει ευήκοα ώτα στις ανάγκες των ανθρώπων της, ιδιαιτέρως δε τις ανάγκες των πιο αδύναμων συμπολιτών μας. Δεν εθελοτυφλούμε πιστεύοντας ότι όλα λειτουργούν καλώς και ότι δεν μπορούμε να πράξουμε τίποτα για αυτούς. Πιστεύουμε ότι ρόλος και στόχος του συλλόγου πρέπει να είναι η πραγματοποίηση δράσεων που θα έχει τουλάχιστον ως στόχο την ανάπτυξη και καλλιέργεια της αξίας της πρόληψης στην οδοντιατρική, ειδικότερα σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως τα παιδιά. Δεν έχουμε σκοπό να υποκαταστήσουμε τις υποχρεώσεις της πολιτείας για δημόσια και δωρεάν υγεία σε όλους τους πολίτες, αντιθέτως να συνδράμουμε κι εμείς σαν Σύλλογος στην επίτευξη καλύτερων συνθηκών στον ευαίσθητο αυτόν τομέα. Υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι, οι πολίτες είτε είναι επαγγελματίες όπως οι οδοντίατροι ή οποιοσδήποτε άλλος, είτε είναι απλοί πολίτες έχουν εκτός από υποχρεώσεις προς το κράτος και δικαιώματα. Οποιοσδήποτε φορέας ή κίνηση προς την κατεύθυνση επίτευξης καλύτερων και αξιοπρεπέστερων συνθηκών εργασίας και διαβίωσης θα μας βρει συμπαραστάτες. Τέλος, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές στους συναδέλφους οδοντιάτρους ότι είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση ή παρατήρηση που μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία μας και να εξαλείψει τις παραλείψεις μας. Η δε συμμετοχή τους στις Γενικές Συνελεύσεις θεωρείται ικανή και αναγκαία συνθήκη στο δρόμο της επίτευξης όλων των παραπάνω στόχων.

 

 

Ο Πρόεδρος του Ο.Σ. Χαλκιδικής

Προύσαλης Ευστράτιος

Μάιος 2017

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • canonical: http://www.osxa.gr/o-s-xalkidikis/dioikhtiko-symboylio/xairetismos-proedrou
Διαβάστηκε 7763 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 20:00

Σεμινάρια-Συνέδρια-Ημερίδες

Ιστορικό επισκέψεων

Σήμερα
Χθές
Αυτήν την εβδομάδα
Αυτόν τον μήνα
Συνολικά
726
2544
10608
70672
3661760

4.33%
8.35%
2.63%
0.30%
0.21%
84.18%

Η IP σας : 18.208.187.128